2013. április 29., hétfő

Háromszoros Best Blog díjas lettem

Az elmúlt napokban igazán megörvendeztettek kedves bloggertársaim, akik nagy meglepetésemre, három Best Blog díjat ajándékoztak nekem :)! 
Az első díjat (és ezen kívül rengeteg kedvességet) a Rubin konyha szerzőjétől, Gabytól kaptam. A másodikat a Magos kitchen háziasszonyaitól, Judittól és Dorottyától, a harmadikat pedig a Sünis kanál blog íróitól, Macskanyelvtől és Goldtól. Köszönöm szépen Nektek :)!


A díj három szabály alapján vándorol tovább:
- meg kell említeni a beszámolóban, kitől kaptuk a díjat,
- 4 olyan bloggernek kell továbbadni a díjat, akiket kedvelünk, és akiknek 200 főnél kevesebb feliratkozott, rendszeres olvasójuk van,
- a díjazottakat értesíteni kell a jó hírről.

Az alábbi négy blogszerzőt szeretném megajándékozni a Best Blog díjjal:

A legutóbb postolt Mogyoróvajas-mandulás keksze miatt tévedtem a blogjára, és elidőztem egy darabig. Bori isteni desszerteket készít, gyönyörű képekkel illusztrálva.

Ági saját kis konyhakertjéből szedi frissen a zöldségeket és a fűszereket, ez meg is látszik az ételein. Konyhai ízvilága közel áll hozzám, különleges és ízletes olasz fogásokat találok nála.  

Edit – ellentétben egy átlagos gasztrobloggerrel – az ételfotózás miatt kezdett el főzni, és nem fordítva.  Fotósként nem kérdés, hogy zseniális képeket készít, bejegyzéseit egyedi stílusával fűszerezi.

Nóri egyszer a saját kis bisztrójában szeretne egész nap főzni, addig pedig lelkesen vezeti a gasztroblogját, ami mindazok ellenére, hogy még csak pár hónapja indult, nagyon ízléses és igényes. Gusztusos fogások kerülnek ki a keze alól, sok szép fotó kíséretében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése